Header Photo

De Studio - Workshops

workshop 1

De dag bestaat uit twee gedeelten waarin overdracht van kennis centraal staat.

S'ochtend geeft Govert een lezing met veel uitleg en verhalen en, na de lunch, fotograferen van elkaar met div lichtopstellingen.

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is er een maximum van 10 deelnemers.

Kosten: € 125.00 p.p. (inclusief lunch, exclusief 21% btw).

Datum: 19 maart 2016

Benodigdheden: eigen camera

Aanmelden kan via ons emailadres: info@govertderoos.nl

workshop 2

In deze workshop wordt het oude ambacht van analoge fotografie opnieuw voor het voetlicht gebracht. Alle aspecten ervan komen in deze twee-daagse cursus aan de orde.

Dag 1 begint met een lezing waarin overdracht van kennis centraal staat. In de middag wordt er door de deelnemers zelf gefotografeerd. Op dag 2 gaat iedereen onder begeleiding van Govert de doka in waar, van de ontwikkelde films ,een foto wordt gedrukt op baryt papier.

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is er een maximum van 6 deelnemers.

Kosten:
€ 695.00 p.p. (inclusief lunch, films, film-ontwikkeling en dokamaterialen, exclusief 19% btw).

Benodigdheden:
analoge camera (indien in bezit)

Aanmelden kan via ons emailadres:
info@govertderoos.nl

WORKSHOP IN DE MAAK...

Er liggen plannen om in de nabije toekomst een 5 daagse workshop fotografie te geven. Een TOTAAL cursus, op een prachtige locatie in de Belgische Ardennen, waar deelnemers onder begeleiding van Govert intensief bezig zijn met fotografie en welke gezien kan worden als verkorte opleiding. Aangezien dit organisatorisch nogal wat vraagt en wij de kosten voor deze week inschatten op € 3000.00 p.p. (incl. verblijfskosten en volpension) horen wij graag of hier animo voor is. Bij deze dus een oproep aan een ieder....laat ons weten hoe je hier over denkt (zonder enige verplichting uiteraard). Alvast bedankt!